Doncs ja no cal anar a Burgos per
menjar aquest exquisit plat, al Racó
us el servim amb tots els seus sucs, les patatones i el seu indescriptible
sabor que, junt amb aquella textura
que se't desfà a la boca, fa que tot
plegat sigui irresistible.
L'animaló, d'altíssima qualitat,
ha de tenir 15 o 20 dies, la seva
alimentació només ha d’haver estat d'alletament matern i el pes ha d’oscil·lar entre els 3 i els 5 kilos; és llavors quan reuneix les condicions òptimes (i
angelicals) per oferir-lo al forn, on s'anirà fent a poc a poc. La mare només
ha d'haver menjat gra de qualitat, que no pinso industrial, patata bullida i
verdura.
Per acabar permeteu-me que us
dongui un consell: deixeu que el Marc us digui amb quin vi heu d’acompanyar
aquest suculent plat.
I ja està, tasteu-lo i ja sereu vosaltres els que hi posareu els matisos
perque a mi ja se m’ha fet la boca
aigua. Salut!
Imatge del Racó - mercecrespi@gmail.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada